

به گزارش پایگاه خبری حجاب ؛ به نقل از ” ایسنا ” ، اعضای کارگروه مد و لباس بر لزوم ایجاد مسیری روشن و هدفمند برای دستیابی به بهترین نتیجه با هدف ارائه بهتر محصولات ارزشمند در حوزه مد و لباس تأکید کردند. نشست هماندیشی شورای راهبردی «تولید و فروش کارگروه ساماندهی مد و لباس» […]
به گزارش پایگاه خبری حجاب ؛ به نقل از ” ایسنا ” ، اعضای کارگروه مد و لباس بر لزوم ایجاد مسیری روشن و هدفمند برای دستیابی به بهترین نتیجه با هدف ارائه بهتر محصولات ارزشمند در حوزه مد و لباس تأکید کردند. نشست هماندیشی شورای راهبردی «تولید و فروش کارگروه ساماندهی مد و لباس» با حضور علی مرادخانی – معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی -، شهباز حسنپور بیگلری – رییس فراکسیون اصناف مجلس شورای اسلامی -، مصطفی کواکبیان – نماینده مجلس شورای اسلامی -، گلناز نصراللهی – مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت -، حمید قبادی – دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور -، ابوالقاسم شیرازی – رییس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران -، نمایندگان اتحادیههای کشوری پوشاک، صنعتگران، تولیدکنندگان و طراحان لباس در مجموعه باغ زیبا برگزار شد. قرآن به زیباییها اشاره دارد در این نشست، مصطفی کواکبیان، نماینده مجلس شورای اسلامی با تقدیر از برگزارکنندگان این مراسم، گفت: هیچ کسی به شکل طبیعی مخالفتی با مُد ندارد، بلکه نوع رویکردی که نسبت به ارزشها و فرهنگ در انتخاب مد میشود، تأثیرگذار است.
وی با بیان اینکه در قرآن کریم به بحث زیبایی اشارههای مهمی شده است، افزود: باید در زمینه انتخاب آثار ارزشمند به زیبایی نیز توجه کرد. همچنین با اجرای صحیح قانون میتوانیم با فرهنگسازی و بدون هیچ تحمیلی بحث عفاف و حجاب را در جامعه نهادینه کرده و بانوان را در زمینه انتخاب آثار ارزشمند کمک کنیم. شعار «افتخار ساخت ایران» در کارگروه مد و لباس در ادامه، ابوالقاسم شیرازی – رئیس اتحادیه پوشاک – در سخنانی با اشاره به آغاز کار برنامهای جدی برای بهرهمندی از آثار طراحان ایرانی در اتحادیه پوشاک، افزود: برای رسیدن به این مقصود مرکز پژوهشهای تولید و فروش را در اتحادیه تأسیس کردهایم.
وی ادامه داد: در این راه با همکاری مطلوبی که با کارگروه ساماندهی مد و لباس داشتیم، توانستیم روندی جدی را برای تولید آثار ایرانی با توجه به شعار «با افتخار ساخت ایران» آغاز کنیم که در این مسیر اقدامهای زیادی را نیز برنامهریزی کردهایم. صنعت پارچه ورشکسته نشده است حمید قبادی – دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس – نیز در این نشست گفت: این جلسات نمایشگر قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران در حوزهی فرهنگی است. تشکر اصلی من از رئیس اتحادیه پوشاک است که از هیچ کوششی دریغ نکرده و تمام تلاشش را برای زمینه سازی حضور استانداردهای حرفهای به بحث تولید کرده است. او به وجوه مختلف مد اشاره کرد و گفت: پوشندگی فقط یکی از وجوه اصلی مد است و باید بخشهای دیگر اثرگذاری این واژه را در فرهنگ عمومی شناسایی کنیم. وقتی برند لباس یک کشور خارجی را در ایران میبینیم، تنها قدرت مد آن کشور نیست که بهنمایش گذاشته میشود، بلکه قدرت نرم آن کشور نیز نشان داده میشود. وی با رد ادعای ورشکستگی صنعت پارچه، اظهار کرد: در بخش نساجی در بسیاری از موارد نهتنها وابسته نیستیم، بلکه توانستهایم به بازارهای جهانی نیز دست یابیم. بسیاری از تولیدکنندگان ما نیز توانستهاند به صادرات کالاهای خود در بازارهای بین المللی دست یابند.
قبادی با اشاره به بازار گسترده مالی در حوزه مد و لباس، افزود: بخش وسیعی از این بازار سهم تولیدکنندگان داخلی است که با کیفیت مناسب توانستهاند با ایجاد روشهای جذب سریع مخاطب، بازار ایرانی را برای مخاطب ایرانی متنوع و ارزشمند سازند. آمادگی مجلس شورای اسلامی در رفع مشکلات مد و لباس در ادامه، حسن پور بیگلری – رییس کمیسیون اصناف مجلس شورای اسلامی – نیز با تشکر از پیگیریهای کارگروه ساماندهی مد و لباس برای رفع مشکلات و موانع در این حوزه از آمادگی مجلس شورای اسلامی برای اجرای برنامهها توسط بخش خصوصی و حمایت از این بخش بهعنوان بازوان توانمند خبرداد و خودباوری توسط بخش خصوصی را از مهمترین فاکتورهای موفقیت در این زمینه دانست. امیدواری برای عبور صادرات پوشاک از مرز یک میلیارد دلار گلناز نصراللهی – مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت – سخنران بعدی بود که از برنامههای حمایتی این وزارتخانه در حوزه صادرات خبر داد و گفت: امید داریم میزان صادرات ایران در سال جاری در حوزه پوشاک و نساجی از مرز یک میلیارد دلار عبور کند. لزوم حمایتهای جدی از فعالان محصولات ایرانی علی مرادخانی – معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی – نیز در سخنانی گفت: اقدامات ارزشمندی که در این سالها برای رشد حوزه مد و لباس انجام شده، نیازمند حمایتهای جدیتری است که باید از فعالان و صنعتگران تولید و فروش محصولات ایرانی در این برهه انجام شود.
او اظهار کرد: بهدنبال آن هستیم تا با حمایت خود، روند کار را تسهیل کنیم، اما بهطور طبیعی آنچه باید اتفاق بیفتد، در بخش خصوصی است. وی افزود: درست است که بخش عمدهای از فعالیت حوزه مد و لباس به صنعت مربوط میشود، اما در حوزه صنعت ترجمه اقتصادی بسیار مهم است و اتفاقاتی که میافتد باید بتواند تولید را از طریق پول و امکانات پایدار کند. بنابراین بهتر است تا این روند با جریان فرهنگی ما پیوسته شود و هویت خود را داشته باشیم. در پایان این مراسم، احکام اعضای شورای راهبردی تولید و فروش کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور به آنها داده شد.
انتهای پیام/