

پخش مستند ضداخلاقی در جشنواره بینالمللی فیلم شهر شاهد تصاویری از فروش لباس زیر زنانه، نمایش بدون حجاب و نیمه برهنه زنان ترویج روابط غیر شرعی دختر و پسر.
به گزارش پایگاه خبری حجاب به نقل از شما نیوز، شهرداری تهران، پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم شهر را با رویکرد ترویج سبک زندگی ایرانی و اسلامی و توجه به هویت دینی از ۳ تا ۱۲ خرداد ماه ۹۴ برگزار میکند.
چندین ماه است که شهرداری تهران تبلیغات گستردهای را در رابطه با این جشنواره دو روزه به راه انداخته است. صرفنظر از هزینههای گزاف صورت گرفته برای تبلیغات جشنوارهای در این سطح و تراز، اسامی آثار پذیرفته شده در این جشنواره باعث بهت و حیرت اهالی رسانه شده است. بر اساس اعلام دبیرخانه این جشنواره در بخش فیلم مستند ۲۰ اثر پذیرفته شده است. در میان این مستندها نام مستند ضداخلاقی «پیر پسر» که به دلیل وجود تصاویر اروتیک و ضد اخلاقیاش در سال ۹۲ و در جریان برپایی جشنواره سینمایی مستند «سینما حقیقت» باعث بروز جنجالهای رسانهای شد، به چشم میخورد.
محتوای کلی این مستند به اتفاقات و حواشی و اختلاف یک پسر جوان ۳۰ ساله با پدرش میپردازد که به واسطه شرایط جامعه و ورشکستگی پدرش از زندگی خسته شده است. «مهدی» پسری ۳۰ ساله که دوسال است با پدرش قهر است، به دنبال دلایل ناکامیهای زندگیاش میگردد. به نظر او مهمترین مقصر ازدواج نکردن و نداشتن کار و زندگی مستقل، پدرش است که با اشتباهاتش سرمایه زندگیشان را نابود کرده است.
در این مستند مخاطب شاهد تصاویری از فروش لباس زیر زنانه، فیلم مراسم عروسی برادر مهدی و نمایش بدون حجاب و نیمه برهنه زنان حاضر در مهمانی، ترویج روابط غیر شرعی دختر و پسر است. به طور کلی مستند! «پیر پسر» سرشار از پردهدری، بیحیایی، حریمشکنی، دختر بازی، رقص و آواز، اباحیگری، روابط آزاد نامحرم، بیغیرتی، ترویج حرمتشکنی در خانواده و… میباشد.
حالا این مستند در کنار اثر دیگری با عنوان «روح» ساخته کامران قدکچیان، با مضمون جنگیری بناست در این جشنواره نمایش داده شوند.
حال سؤالی که اینجا مطرح میشود این است که در جشنوارهای با عنوان «جشنواره فیلم شهر» که قرار است به مسائل شهروندی با رویکرد «ترویج سبک زندگی ایرانی و اسلامی و توجه به هویت دینی» بپردازد، نمایش چنین آثاری که «ضد اخلاق»، «ارزشهای اسلامی – ایرانی» و «هویت دینی» هستند، چه توجیهی میتواند داشته باشد.