

به گزارش پایگاه خبری حجاب به نقل از ایرنا، امام جمعه یاسوج گفت: ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در صورت مردمی و همگانی شدن اثرگذارتر است و نتایج مطلوبتری به دنبال دارد. حجت الاسلام و المسلمین سید علی اصغر حسینی روز چهارشنبه در نشست مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه […]
وی بیان کرد: روحانیون و معلمان در خط مقدم ترویج فرایض امر به معروف و نهی از منکر و مقابله با معضل بدحجابی هستند و رسالت آنان نسبت به دیگر قشرهای جامعه سنگین تر است.
حسینی اظهار کرد: تمامی افراد جامعه اسلامی موظفند و مسئولیت دارند که فرایض امر به معروف و نهی از منکر را ترویج داده و با معضل بدحجابی مقابله کنند و نباید هیچ فردی در این زمینه بی تفاوت باشد.
وی عنوان کرد: عمل کردن به فرایض امر به معروف و نهی از منکر شرایط خاص خود را دارد و باید رعایت شوند که از مهمترین آنها داشتن ملایمت است.
حسینی ابراز داشت: عمل کردن به فرایض امر به معروف و نهی از منکر نیازمند اقدام عملی و احساس وظیفه از سوی تمامی افراد جامعه است و تنها با سخنرانی کردن و یا شعار دادن ترویج داده نمی شود.
وی افزود: برخی ماه های سال به ویژه رمضان و محرم فرصتی مناسب تر برای ترویج فرایض امر به معروف و نهی از منکر هستند که باید در کهگیلویه و بویراحمد مورد استفاده بهینه قرار گیرند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: قانون راهکارهای اجرایی گسترش فرهنگ عفاف و حجاب دی ماه ۸۴ از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید و به استان های کشور ابلاغ شد.
حجت الاسلام سید جواد خاضع افزود: در این قانون برای ۲۵ دستگاه اجرایی در هر یک از استان های کشور شرح وظایفی در زمینه ترویج روزافزون فرایض امر به معروف و نهی از منکر تعیین و اعلام شده است.
وی بیان کرد: امر به معروف و نهی از منکر بین واجبات دینی جزو برجسته ترین هاست و اهمیت ویژه ای دارد.
خاضع اظهار کرد: عمل کردن به فرایض امر به معروف و نهی از منکر موجب اصلاح جامعه و امور دین، تامین امنیت و برپایی واجبات دینی و احکام الهی می شود و به همین دلیل باید بیش از پیش جدی گرفته شود.
وی عنوان کرد: ترک کردن فرایض امر به معروف و نهی از منکر ویرانگر بوده و دارای آثار و پیامدهای منفی متعددی است.
خاضع ابراز داشت: مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر کشور با تکیه بر نیروهای مردمی فعالیت می کند و هدف از تاسیس و راه اندازی آن نیز جذب، آموزش و ساماندهی افراد برای ترویج و تبیین هر چه بیشتر این دو فریضه الهی در جامعه است.
وی افزود: ۷۰۰ نفر عضو مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد هستند و این مجمع بازوی اجرایی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان است.
انتهای پیام /