کد خبر: 7120
16/02/16 - 2:32 ب.ظ

به گزارش پایگاه خبری حجاب به نقل از ایکنا، دبیر دفتر هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه بدون شک جوان ما در مقابل نیچه کم می‌آورد، گفت: فمینیسم یا زن‌سالاری نیز مکتبی است که ازدواج و بچه‌داری را توهین به زن می‌داند، باورش شده که خداست و باید آزاد باشد و […]

داشگاه علوم پزشکی ایلام

به گزارش پایگاه خبری حجاب به نقل از ایکنا، دبیر دفتر هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه بدون شک جوان ما در مقابل نیچه کم می‌آورد، گفت: فمینیسم یا زن‌سالاری نیز مکتبی است که ازدواج و بچه‌داری را توهین به زن می‌داند، باورش شده که خداست و باید آزاد باشد و نباید حرف‌شنوی از هیچ‌کسی داشته باشد. تن به فحشا می‌دهند. به همین خاطر بازار کار در غرب ارزان است. معتقد هستند که دین اسلام مردسالار است؛ لذا الهیات فمینیستی تشکیل داده‌اند و در آنجا زن، سالار است.
موسوی‌مقدم فمینیسم را آنتی خانواده دانست و ادامه داد: چقدر طلاق‌های توافقی داریم، تعجب می‌کنم که چرا دفاتر ثبت ازدواج تن به قیودی مانند دادن حق طلاق به زن، مسافرت رفتن بدون اجازه شوهر، آشپزی نکردن و بچه نیاوردن را به زن می‌دهد. این نوعی سبک زندگی است، فرهنگ خانواده اصیل اسلامی را فراموش کرده‌ایم، ارزش‌های فرهنگ اصیل باید پاس داشته شود و خانواده خودبه‌خود زنده نمی‌ماند وقتی‌که از آن نگهداری نشود.
وی اظهار کرد: ما در نگاه اسلامی به خانواده می‌بینیم وقتی‌که خداوند ما را برای زندگی آورد، آدم و حوا را به زمین کشاند و خانواده هبوط کرد، بنیاد زندگی از خانواده بود، به خانواده که می‌نگریم بسیار مقدس است، در یک حدیث قدسی آمده است که پیامبر «به مردم بگو اگر نبود ترس از مشرک شدن مردم به‌جز سجده در مقابل خودم، دستور می‌دادم در ۲ جای دیگر نیز مردم سجده کنند، یکی فرزندان در مقابل پدر و مادر و دیگری زنان در مقابل شوهران»
این مدرس دانشگاه اضافه کرد: برخی ناهنجاری‌ها و بی‌حرمتی‌ها به والدین وجود دارد و شاهد طغیان‌ها و انحراف‌هایی در سبک زندگی هستیم. این غلبه و قدرت فرهنگ غرب است یعنی چنان در ما نفوذ کرده که ارزش‌های بنیادی و اعتقادات ما را نابود کرده است، چه عواملی مشخصاً مؤثر هستند، اولین پاسخ این است رسانه، یعنی بار تبلیغ و تحقیق زندگی غربی به دوش رسانه است. از بین این رسانه‌ها ۲ عامل مخ‌زن (فریب دهنده) وجود دارد، یکی از آن‌ها ماهواره است و یکی هم شبکه‌های اجتماعی که این‌ها به لحاظ نفوذ مرموز و نامرئی که دارند در دل خانواده‌ها وارد شده‌اند به‌گونه‌ای که در خانواده‌هایی که ماهواره دارند شبکه‌های ایرانی را نگاه نمی‌کنند.
روان‌گردان‌ها دیگر فقط قرص نیستند.
موسوی‌مقدم با اشاره به اینکه علت نفوذ ماهواره در خانواده‌ها این است که فیلم‌های ماهواره زیر نظر متخصصین فراماسونری ساخته می‌شوند، تصریح کرد: این‌ها از شبکه‌های هالیوودی بهره می‌گیرند و مطالعات عمیقی روی شیعه دارند و در مقابل متأسفانه کارگردانان ما مخاطب و فرهنگ‌شناس نیستند، نگاه‌ها تجاری شده است.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهار کرد: بر اساس تحقیق یکی از دانشجویان در دوره دکتری، اسراییل به‌طور متوسط در هرماه ۱۷ تا ۱۹ میلیون تومان برای برنامه‌های ماهواره‌ی هر خانوار ایرانی هزینه می‌کند تا از این طریق فرهنگ ما را استحاله کنند. بخشی از کار آن‌ها از طریق سریال‌هاست. این سریال‌ها با هوای نفس مخاطب خوب بازی می‌کنند.
عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه ماهواره مرز حرمت‌های بین انسان‌ها را از بین برده خاطرنشان کرد: چرا هیچ غربی‌ای بسیجی نمی‌شود؟ چرا هیچ زن غربی چادر به سر نمی‌کند؟ چرا ما مصرف‌کننده سبک زندگی دیگران باشیم؟ چرا در ترکیه می‌توان با هر پوششی در خیابان حاضر شد ولی همین‌که می‌خواهید وارد دانشگاه شوید باید بی‌حجاب باشید در فرانسه و انگلیس هم این‌گونه است، سبک زندگی در غرب این‌قدر مهم است که تو را با حجاب راه نمی‌دهند، نامگذاری فرزندان در بین بعضی از خانواده‌ها غربی شده ما باید از طریق اسامی، فرهنگ خود را حفظ کنیم زبان و لباس نماد و فرهنگ هستند، ما الآن نمادها را از دست داده‌ایم، نمادها چراغ‌راهنما هستند، در خانواده‌ها طراحی فرهنگ دینی طوری است که سعادت انسان و خواسته‌های اصیل انسانی یعنی دنیا و آخرت ما تضمین می‌شود.
موسوی‌مقدم در پایان اظهار کرد: الآن در جهیزیه زوج‌ها مهر و تسبیح و خاک و کربلا دیده نمی‌شود الآن سر سفره‌های عقد چگونه است؟ چوب حراج به حیثیت فرهنگی ما از خانواده زده شده است؛ یعنی پدر از پدری افتاد، مادر از مادری افتاد، وقتی عمو از عمویی افتاد و با ورود شبکه‌های اجتماعی همه در کنجی جا گرفتند و شب‌نشینی‌ها تمام شد، عرف‌های دینی صله‌رحم از بین رفت، خانواده مرد. الآن روان‌گردان‌ها دیگر فقط قرص نیستند بلکه کتاب و فیلم و موسیقی و رمان هم هستند که همه‌ی این موارد رسالت ما را بیشتر می‌کند.
امیر مهردادی، مدرس دانشگاه و معاون پژوهشی آموزش و پرورش استان ایلام نیز در این میزگرد گفت: شاکله شخصیتی فرد در دوران «کودکی اول» شکل می‌گیرد و خانواده باید بتواند باورهای اسلامی ایرانی را در بچه‌ها بپروراند تا فرزندان سالم و توانمندی را با سبک اسلامی ایرانی تربیت کنند.
وی بیان کرد: سبک زندگی شیوه‌ای است که افراد، گروه‌ها و جوامع برای زندگی کردن مناسب انتخاب می‌کنند که متاثر از عوامل روانی، اجتماعی، خانوادگی و غیره است و به ساز و گونه‌های گوناگون زیستی، اجتماعی، روانی و مذهبی اثر می‌گذارد.

انتها پیام/p

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شبکه های اجتماعی

     
           

آخرین اخبار

خوراک حجاب نیوز

اگر میخواهید مطالب حجاب نیوز را از دست ندهید، مشترک خوراک حجاب نیوز شوید!

feed32