

عفاف و حجاب یکی از سرمایه های مهم هر فرد است که طیفی از رفتارهای بهنجار را در پی دارد که متاسفانه با وجود تمامی اقدامات هنوز مشکلات اساسی در این بخش در جامعه وجود دارد.
به گزارش پایگاه خبری حجاب به نقل از ایرنا، زهرا فرجی در نخستین نشست ستاد هفته زن استان مرکزی افزود: حوزه زنان نیازمند حرکت های بنیادین در تولید فکر، ارتقاء خودباروی و مهارت، مشارکت های هدفمند و اثرگذاری اجتماعی است و باید در راهبردهای ترسیمی و برنامه های این حوزه از نگرش های سطحی و مقطعی و بخشی نگری به شدت اجتناب شود.
وی توضیح داد: مطالبات زنان در مقوله های مختلف باید به گوش مسئولان رسانده شود و خواست ها و ایده های آنان در سایه امور مطالعاتی و حمایت های خاص به بار بنشیند و در فرصت پیش آمده در دولت تدبیر و امید تمامی قوای دستگاه های اجرایی و تشکل های مردمی باید بر این مهم متمرکز شود.
مشاور امور زنان و خانواده استانداری استان مرکزی بیان کرد: بانک اطلاعاتی مدیران زن استان مرکزی تهیه شده و یکی از اولویت های مهم دفتر امور بانوان استانداری این است که آموزش های توانمندسازی مدیریت استراتژیک را برای مدیران پایین و میانی زن ادارات در بستر سازی مشارکت سیاسی و مدیریتی عملیاتی کند.
فرجی عنوان کرد: جامعه امروز ایران به دلیل شرایط در حال گذار با طیفی از آسیب ها دست و پنجه نرم می کند و آموزش و توانمندسازی زنان به عنوان یکی از ارکان اصلی خانواده و تربیت فرزندان باید در اولویت امور باشد تا ضمن انتقال فرهنگ خودمراقبتی، بهداشت روانی و اخلاقمداری بتوانند مقوله خلافیت و ارتقاء سرمایه های اجتماعی را در نسل آتی نهادینه کنند.
وی توضیح داد: عفاف و حجاب یکی از سرمایه های مهم هر فرد است که طیفی از رفتارهای بهنجار را در پی دارد که متاسفانه با وجود تمامی اقدامات هنوز مشکلات اساسی در این بخش در جامعه وجود دارد و دستگاه های اجرایی و برنامه های ستادی هفته زن باید به گونه ای باشد که با جاذبه فراگیر این مخاطبان خاص را نیز جلب کند.
فرجی عنوان کرد: راه اندازی سامانه تخصصی سه رقمی ارتباط بانوان با مسئولان کلان استانی و شهرستان ها، برگزاری میزگردهای تخصصی رسانه ای، ارتقای مشارکت جویی سازمان های مردم نهاد ورود به موضوعات مهم توسعه محور نظیر محیط زیست و دغدغه های اجتماعی و فرهنگی از مسائلی است که در برنامه های هفته زن باید پررنگ دیده شود.
وی عنوان کرد: سال آتی دو بار هفته زن داریم که نخستین تاریخ آن یازدهم فروردین ماه است و باید در برنامه ها بیشترین بهره وری از تلفیق مناسبت های دیگر برده شود.
در این نشست مقرر شد نمایندگان زن دستگاه های اجرایی استان مرکزی پیشنهادات و برنامه های خود را به صورت کتبی به ستاد برگزاری هفته زن ابلاغ کنند و رویکر این برنامه ها برای پوشش گسترده جمعیت زنان به ویژه حوزه روستایی و شهرستانی باشد.
۴۹و چهار صدوم درصد جمعیت استان مرکزی معادل ۶۹۸ هزار و ۴۳۲ نفر زن هستند که از این تعداد ۷۴ درصد در مناطق شهری اند و ۲۶بقیه در روستا ها زندگی می کنند.
انتهای پیام/