

معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی تاکید کرد: فرهنگ سازی لزوم حجاب و عفاف در بین دانش آموزان و والدین از طریق تولید علم و آموزش های مستقیم و غیر مستقیم میسر است.
به گزارش پایگاه خبری حجاب به نقل از پانا،،صمد صمدیان در جلسه کمیته آموزش و پژوهش ستاد صیانت آموزش و پرورش استان از رتبه بیست و دومی ایران در سال ۹۳ بین کل کشورهای جهان در تولید علم، خبر داد.
وی با اشاره به اهمیت تحقیق و پژوهش در دنیا گفت: کشور های پیشرفته دنیا بیش از ۴% بودجه خود را در امر تحقیق و پژوهش صرف می کنند این درحالی است که در کشور ما ۵/۲ درصد به این مهم اختصاص داده می شود.
معاون پژوهش برنامه ریزی و نیروی انسانی با بیان موضوع، تصریح کرد: رتبه ایران در بین کشورهای جهان در تولید علم ۲۲ بوده است و بر این اساس در سال گذشته ۵/۱ درصد کل علم جهان در ایران تولید شده است.
صمد صمدیان در ادامه با مهم ارزیابی کردن این مقوله در تمامی بخشها بویژه بحث حجاب و عفاف اظهار داشت: ما میتوانیم با استفاده از این ابزار مهم، فلسفه و لزوم وجود حجاب و عفاف در جامعه را تبیین نماییم.
وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: آموزش و پرورش بعنوان متولی امر تعلیم و تربیت علاوه بر آموزشهای مستقیم برای دانش آموزان، می تواند آموزشهای باواسطه در حوزه های اجتماعی و حجاب و عفاف برای خانواده ها نیز داشته باشد.
صمدیان با تاکید بر اجتناب از رویکرد افراط و تفریط در مباحث اجتماعی اضافه کرد: آموزش و پرورش و مجموعه آن همواره بر رعایت موازین اسلامی تاکید داشته و دارد و بدون تردید دستگاه تعلیم و تربیت، جزء دستگاههای برتر در این حوزه است.
رئیس اداره برنامه ریزی استان در ادامه گفت: بحث صیانت و حجاب و عفاف مختص بخش و قشر خاصی نیست و همه درقبال آن موطف و مسئولیم.
وی اضافه کرد: آموزش و پرورش بهترین محل برای فرهنگ سازی است و معلمین بعنوان الگوهای رفتاری در این بحث اهمیت ویژه ای دارند.
علیرضا صیادی همراهی سایر دستگاهها بویژه رسانه ها را مهم عنوان کرد و افزود: بدون تردید رسانه ها بیشترین وقت خانواده ها را به خود اختصاص می دهند و کلیه برنامه های آن تاثیر آموزشی مستقیمی برای مخاطبین دارد.
انتهای پیام/