

نماینده سابق مردم در مجلس شورای گفت: باید ساماندهی مد ولباس را وزارت ارشاد، حوزههای علمیه، وزارت صنایع دردستور کار خود قرار داده و هرکدام یک پنجره واحد تشکیل دهند و همه بنشینند و به یک اجماعی برسند.
قسمت سوم- فاطمه آجرلو در گفتوگو با پایگاه خبری حجاب با اشاره به اینکه جهاد، حجاب و امر به معروف و نهی از منکر سه اصلی است که در اسلام داریم و این اصل را در هیچ یک از اصول اسلام نداریم، اظهار داشت: این اصول مترقی اسلام هستند که ما را با ادیان دیگر متفاوت میکند و حجاب اصلی است که امنیت روانی و امنیت اجتماعی ایجاد و بنیاد خانوادهها را مستحکم میکند.
نماینده سابق مردم در مجلس شورای افزود: اگر بخواهیم از دیدگاه روانشاختی اصل حجاب را تجزیه و تحلیل کرده و ارائه دهیم بسیاری از کشورهای غربی بیتمایل به اجرای حجاب در جامعه هستند چون تمرکز و مصونیتی که ایجاد میکند سبب بالا رفتن کیفیت یادگیری میشود.
آجرلو با بیان اینکه در گفتمان اجتماعی ابزاری برای نهادینه کردن این اصل تعریف نکردیم و این مسئله کوتاهی کردن در حوزه نظر است، گفت: مقام معظم رهبری تأکید دارند که کرسیهای آزاد اندیشی در دانشگاه راه اندازی کنند کرسیهای آزاد اندیشی یک کار نرم در دانشگاه است دانشجوها سوالهای خود را بپرسند و مطرح کنند و دانشجوها حجاب را با استدلال و منظق در جامعه یپذیرند.
وی با تأکید بر اینکه تمامی دستگاههای متولی امر فرهنگ، آموزش و بیان گفتمان دینی در جامعه و حتی حوزههای علمیه باید با هم در مورد بحث حجاب به یک اجماعی برسند، خاطر نشان کرد: ما میتوانیم نیاز جامعه را شناسایی کرده و با یک نگاه جامعهشناختی و روانشناختی به مسئله حجاب ورود کنیم.
نماینده سابق مردم در مجلس شورای با اشاره به اینکه وقتی اصل تغذیه را ایجاد کنیم دیگر گرسنگی فرهنگی ایجاد نمیشود که به سراغ مدهای غربی برویم، گفت: باید ساماندهی مد ولباس را وزارت ارشاد، حوزههای علمیه، وزارت صنایع دردستور کار خود قرار داده و هرکدام یک پنجره واحد تشکیل دهند و همه بنشینند و به یک اجماعی برسند.
آجرلو با اشاره به اینکه اکثر طراحان جهان در حوزه مد و لباس ایرانی هستند، تصریح کرد: در زمینه حجاب کارعمیق انجام ندادیم در نتیجه دشمن احساس خطر نمیکند وحس نمیکنیم که دشمن از کجا تیشه به ریشه اسلام میزند و از طرف دیگر مجلس هم اشکال دارد مجلس باید نظارت بر حسن اجرای قانون داشته باشد و در حال حاضر نظارتی بر اجرای ساماندهی مد و لباس نداریم.
وی با بیان اینکه طرح مسئلهای بنام طرح حجاب و عفاف در مجلس نیازی به طرح دوباره ندارد، گفت: دستگاههای متولی در قانون دیده شده و باید قدرت را بالا ببرند و نظارت بر حسن اجرای قانون داشته باشند لذا در برخی از موارد مجلس راه را به اشتباه میرود و قوانین تکراری ضمانت اجرایی قانونهای سابق را زیر سوال میبرد.
نماینده سابق مردم در مجلس شورای با بیان اینکه قوانینی مانند ممنوعیت کار بانوان از ۱۰ شب تا ۷ صبح قوانین درستی نیستند، گفت: باید سازوکار درستی طراحی شود و مراکزی وجود دارد که مختص بانوان است پس نمیتوان گفت که باید این مراکز از ساعت ۱۰ شب به بعد تعطیل کنند و بروند. به عنوان نمونه کار وزیر خانم در سفرهای استانی یا نماینده مجلس در صحن علنی طول میکشد و ممنوعیت کار بانوان از ۱۰ شب تا ۷ صبح به معنای حذف خانمها از عرصههای اجتماعی است.
آجرلو با اشاره به اینکه برخی قوانین مانور سیاسی است، تصریح کرد: قانون که استثناء پذیر نیست و نمیتوان گفت که قانون یک سری افراد را مستثنی کرده و خانمهای وزیر، پزشک و نماینده مجلس از این قانون مستثنی هستند. این نوع گفتمان نشان دهنده عدم عمق قانون و عدم اشرافیت قانون گزاران است.
انتهای پیام/