

حجتالاسلام اسکندری استان قم با بیان این که حجاب را باید در خانواده فرهنگسازی کرد، گفت: ۹۸ درصد مسأله عفاف و حجاب در کشور فرهنگی است، یعنی اگر ما از دورانی که کودک در خانواده است تا زمانی که به دانشگاه میرود یک سیر فرهنگی آموزشی معقول و منطقی برایش در نظر بگیریم، این مشکل در جامعه حل خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری حجاب، به نقل از رسا، حجتالاسلام عباس اسکندری در آیین افتتاحیه پنجمین دوره تربیت مربی و دانشآموختگی عفاف و حجاب که به همت موسسه فرهنگی پژوهشی طهورا در اداره کل تبلیغات اسلامی برگزار شد گفت: یکی از وظایف اصلی روحانیون فعالیت فرهنگی و تبلیغی در زمینه عفاف و حجاب است و نباید به خاطر سایر موضوعات از آن غافل شوند چرا که این مسئله یکی از مسائل مهم و روز کشور است و تاثیر فراوانی بر افراد، خانوادهها و تمام جامعه میگذارد.
وی با بیان اینکه حجاب را باید از منزل فرهنگسازی کرد، افزود: ۹۸ درصد مسئله عفاف و حجاب در کشور فرهنگی است، یعنی اگر ما از دورانی که کودک در خانواده است تا زمانی که به دانشگاه میرود یک سیر فرهنگی آموزشی معقول و منطقی برایش در نظر بگیریم به گونهای که واقعا بپذیرد و قانع شود که رعایت مسائل مربوط به عفاف و حجاب به سود اوست این مشکل در جامعه حل خواهد شد.
وی افزود: جوانان پس از به پایان رساندن دوره دانشگاه دارای تفکراتی شکل یافته و نهایی میشوند و دیگر نمیتوان افکارشان را تغییر داد به همین علت باید آموزشهای لازم در حوزه عفاف و حجاب از کودکی به فرد ارائه شوند تا از همان دوران طفولیت عفاف را بهعنوان یک ارزش و بیعفتی را بهعنوان یک ضد ارزش بشناسد که اگر این اتفاق افتاد دیگر تا بزرگسالی تغییر نخواهد کرد و در نتیجه جامعهای سالم خواهیم داشت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم ادامه داد: علاوه بر مسائل فرهنگی از اهرمهای قانونی بسیاری نیز میتوان در این زمینه استفاده کرد؛ بهعنوان مثال ادارات دولتی و موسسات وابسته به دولت مراجعه کنندگانشان را ملزم به رعایت عفاف و حجاب کنند و به افرادی که ظاهر نامناسب دارند خدمات ارائه ندهند.
وی با ارائه پیشنهاد تصویب لباسهای یک دست به مجلس خاطرنشان کرد: یکی از اقداماتی که مجلس شورای اسلامی میتواند در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب انجام دهد این است که چند نوع لباس را به جامعه معرفی کند.
حجتالاسلام اسکندری ادامه داد: علاوه بر اهرمهای فشار میتوان از اهرمهای تشویقی نیز استفاده کرد، به گونهای موجب شود همه جامعه رعایت عفاف و حجاب را یک ارزش بدانند.
وی با اشاره به نقش صدا و سیما در این ارتباط بیان کرد: صدا و سیما بهعنوان یک دانشگاه فراگیر و عمومی که تاثیرگذاری فراوانی بر ذهن مخاطب دارد نقش ویژه ای در این راستا دارد و یکی از موثرترین ارگانها در عرصه فرهنگ سازی عفاف و حجاب است.
وی افزود: سریالهای تلویزیونی به دلیل طولانی بودن تاثیرات زیادی بر مخاطبان خود میگذارند و از اهرمهای قوی صدا و سیما برای فرهنگ سازی هستند که باید از ظرفیت آنها به خوبی استفاده کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با بیان اینکه میتوان معضل عفاف و حجاب را در کمترین زمان حل کرد اظهار کرد: مشکل عفاف و حجاب نه یک گره کور بلکه یک مشکل حل شدنی است و میتوان با کمترین زمان و هزینه آن را اصلاح کرد؛ اما نیاز به عزم ملی و برنامه ریزی صحیح دارد.
وی با اشاره به معنای عزم ملی در حل مشکل عفاف و حجاب تاکید کرد: اگر هر کسی در هر مقام و مسئولیتی که هست از اهرمهای تشویق و تنبیهی که دارد استفاده کند میتوان مسئله عفاف و حجاب را به سادگی حل کرد و دیگر نیازی به ورود دستگاههای نظامی و قضایی نخواهیم داشت.
انتهای پیام/