

مدرس حوزه علمیه خواهران استان با تأکید بر اینکه حجاب و عفاف عامل تحکیم بنیان خانواده است، گفت: خانواده به عنوان یکی از مقدسترین نهادهای اجتماعی مطرح است و نقش خانواده در ایجاد جامعه ای سالم، نقشی بسزایی دارد.
به گزارش پایگاه خبری حجاب به نقل از شاخص، زهرا صلواتی مدرس و مشاور حوزه علمیه خواهران استان قزوین صبح امروز در خصوص اهمیت حضور حضرت زینب (س) در واقعه کربلا، گفت: بر اساس سخن معروف حضرت زینب (س)، هر آنچه در واقعه کربلا رخ داده در نظر ایشان چیزی جز زیبایی نبوده است.
وی با اشاره به نحوه نقشآفرینی آن حضرت در کربلا ابراز کرد: زندگی مانند تابلویی است که با اعمال دنیوی نقش زده میشود و حضرت زینب (س) این نقش آفرینی را با ایثار گریهای خود به زیباترین شکل ایفا کردند.
این مدرس حوزه با یادآوری اینکه این بانوی بزرگوار بعد از شهادت فرزندانشان از خیمه خارج نشدند، توضیح داد: نگاه این بانوی بزرگوار نسبت به سیدالشهدا نگاه خواهر و برداری نبود بلکه نگاه ولایت مداری و حفظ حرمت امام زمان خویشبود.
صلواتی در ادامه افزود: نقش دیگری که آن حضرت به طور تمام و کمال ایفا کردند، پرستاری و نگهداری اهل بیت امام در مقام عمه و رهبری دیگر بانوان حاضر در واقعه کربلا در اوج مصیبتهای وارده بود به گونهای که حتی صدای شیون و ناله آنها به گوش هیچ نامحرمی نمیرسید.
وی تاکید کرد: همه این فداکاریها فقط در راستای حمایت و پاسداری از اباعبدالله بود و نهایت صبر و استقامت این بانوی بزرگوار را زمانی شاهد هستیم که امام حسین (ع) به شهادت رسیدند.
این مشاور مذهبی با بیاناینکه علاوه بر ذکر مصیبتها، رشادتهای حضرت زینب (س) باید محور مجالس مذهبی بانوان قرار گیرد، اظهار کرد: اگر قرار باشد زنان جامعه روزها و ساعتها فقط به اشک ریختن برای سیدالشهدا و مصائب حضرت زینب (س) بپردازند هیچ فایدهای نخواهد داشت مگر اینکه آرمانها و اهداف ایشان را جامه عمل بپوشانند.
صلواتی در خصوص چگونگی الگو قرار دادن آن بانوی بزرگوار، عنوان کرد: زنان جامعه میتوانند این نقش را در جایگاه مادر و خواهر بودن خود ایفا کنند.
وی با تشریح شکاف وارده بر حجاب و تهاجم فرهنگی میان زنان جامعه، تصریح کرد: پرداختن به پوسته دین و وارد نشدن در زوایا و عمق آن باعث ضعف عملکرد در مقابله با تهاجم فرهنگی و هدایت جوانان در مسیر درست شده است.
این مدرس حوزه خاطرنشان کرد: یک زن علاوه بر حجاب ظاهر، باید از نظر خصوصات اخلاقی و تقوای الهی حضرت زینب (س) را در سیره زندگی خود قرار دهد.
صلواتی با بیان اینکه عفاف و حجاب نه تنها در شرع مقدس ریشه دارد، بلکه امری فطری است افزود: در قرآن برای وجوب حجاب و حدود آن، به چهار آیه که صراحت دارد تمسک شده و در مورد حفظ عفت و پاسداری از آن، بیش از ۱۰ آیه وجود دارد.
این مدرس حوزه با تأکید بر اینکه حجاب و عفاف عامل تحکیم بنیان خانواده است، گفت: خانواده به عنوان یکی از مقدسترین نهادهای اجتماعی مطرح است و نقش خانواده در ایجاد جامعه ای سالم، نقشی بسزایی دارد.
وی در انتها با اشاره به سخنرانی مقتدرانه حضرت زینب(س) گفت: ایمان راسخ آن حضرت به پروردگار و اعتقاد به بر حق بودن راهی که در آن قدم گذاشته بودند لحظه به لحظه بر قدرت این بانوی بزرگوار میافزود، تا جایی که با وجود رنجهای فراوان در مجلس یزیدیان به خطبه خوانی پرداخت.
انتهای پیام/