

منتخب مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: ما یک تعهدات اجتماعی داریم که باید آنها را پیاده کنیم، برای احیای امر بهمعروف و نهی از منکر همت جمعی نیاز است تا این واجب شرعی اجرا شود.
به گزارش پایگاه خبری حجاب به نقل از ایکنا، محمدمهدی زاهدی، منتخب مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی یکشنبه، ۲۶ مهرماه در همایش امر بهمعروف و نهی از منکر در محل سالن شهید مرتضوی استانداری کرمان با اشاره به تصویب قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر گفت: در جریان تصویب این قانون کش و قوسهای زیادی داشتیم و از سوی نمایندگان مجلس و دولتمردان مخالفتها و موافقتهایی در این زمینه میشد.
وی افزود: تصویب این قانون کار سختی بود به دلیل اینکه میخواستیم برای یک امر واجب قانون وضع کنیم و علت مخالفت برخی این بود که امر بهمعروف و نهی از منکر حکم شرع است و همه موظف هستند آن را انجام دهند.
زاهدی با اشاره به برخی از مواد قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر بیان کرد: طبق ماده چهار این قانون، امر بهمعروف و نهی از منکر زبانی، نوشتاری و عملی است که زبانی و نوشتاری آن به عهده مردم گذاشته شده است.
وی با اشاره به اینکه بخش عملی امر بهمعروف و نهی از منکر به عده دولت گذاشته شده است، گفت: در این قانون امری بیشتر از شرع عنوان نشده و تنها توصیههایی است که در اجرا این امر شرعی باید صورت گیرد.
زاهدی اظهار کرد: ممکن است ما به عمل منکر یک فرد یقین داشته باشیم، اما تنها میتوانیم زبانی و نوشتاری تذکر دهیم و لازم نیست وارد عمل شویم.
منتخب مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همه ما در قبال امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه اجتماعی نیز داریم و در موارد عملی میتوان از نیروهای امنیتی و انتظامی و حاکمیت کمک گرفت.
زاهدی تصریح کرد: ما یک تعهدات اجتماعی داریم که باید آنها را پیاده کنیم، برای احیای امر بهمعروف و نهی از منکر همت جمعی نیاز است تا این واجب شرعی اجرا شود.
محمد سلطانزاده، دبیر ستاد احیای امر بهمعروف و نهی از منکر استان کرمان در این جلسه گفت: جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در دین مشخص است و این دو فریضه بهعنوان احیا کننده همه فرایض تلقی میشوند.
وی در ادامه سخنان خود در این زنیه افزود: امر بهمعروف و نهی از منکر یعنی دعوت به خیر و خوبی و پرهیز از هرگونه شر و بدی، که این مسئله اثر تربیتی دارد.
سلطانزاده تصریح کرد: آنچه قانون در حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر تعریف کرده، در شرع نیز وجود دارد و رسالت ستاد آموزش مردم و فراهم کردن زمینه برای استفاده مردم از حق خودشان است.
انتهای پیام/