

مدیر کنگره علامه بهلول با اشاره به اهمیت به کار گیری درست مراحل کنترل حجاب، گفت: هنوز متولیا ن امر در بحث کنترل بحث حجاب مشخصی نیست و نهادها آن را به هم…
مهدی علی اکبری در گفت و گو با پایگاه خبری حجاب با اشاره به نقش تفکیک جنسیتی در دانشگاهها، اظهار داشت: میتوان برخی بخشها در دانشگاهها که نیازی به اختلاط در آنها وجود ندارد هزینه تفکیک جنسیتی بدون کمترین هزینهای در آنها صورت بگیرد تا در ترویج فرهنگ عفاف وحجاب کمک کنننده باشند.
مدیر کنگره علامه بهلول با اشاره به نمونههای موفقی از تفکیک جنسیتی در دانشگاهها مانند دانشگاه الزهرا (س) که به صورت تک جنسیتی اداره میشود، افزود: تبلیغ بیش از حد این تفکر در جامعه درست نیست و دیدن اثرات مسائلی چون تفکیک جنسیتی بر مسئله حجاب به گذر زمان نیاز دارد.
وی با بیان اینکه در کشورهای اروپایی هم تفکیکهای جنسیتی تا حدی اعمال میشود، خاطرنشان کرد: با ایجاد چنین تفکیکهایی علاوه بر تاثیر بر ایجاد روحیات دینی و مذهبی قابیلتهای افراد و شکوفایی برخی از استعدادهای افرار هم بیشتر میشود.
علی اکبری با انتقاد از افراط و تفریطها در بحث حجاب، خاطرنشان کرد: هنوز متولیا ن امر در بحث کنترل بحث حجاب مشخص نشده و هر نهادی آن را به نهاد دیگری واگذار میکند.
مدیر کنگره علامه بهلول با انتقاد از عدم به کار گیری درست مراحل کنترل حجاب، افزود: ما در مراحل انتهای کار در بحث کنترل حجاب را در ابتدای کار لحاظ کردهایم.
وی با اشاره به نقش نیروی انتظامی در کنترل حجاب، تصریح کرد: نیروی انتظامی در مرحله نهایی باید اقدام کند اما ما بخش اعظم کار را به نیروی انتظامی و حیطه سلبی و دستبردی واگذار کردهایم.
علی اکبری با بیان اینکه باید برخوردهای تنبیهی در مراحل آخر لحاظ شود، خاطرنشان کرد: باید از طریق بالابردن تفکر مذهبی خانواده و به تبع آنجامعه میتوان مقوله حجاب و عفاف را به گونهای بهتر رواج دهند.
مدیر کنگره علامه بهلول با تاکید براینکه باید به گونهای فرهنگ شازی شود که حجاب مصونیت به خانوادهها میدهد، تصریح کرد: برای رویج حجاب لحاظ جنبه تشویقی از عملکردهای تبیهی مانند کاهش حقوق بسیار میتواند موثرتر باشد.
وی با بیان اینکه در مورد افراد بدحجاب بیاعتنایی بیشتر پاسخگو است، افزود: برخوردهای خیلی قاطع جوابگو نیست و ایجاد مشوق برای افرادی که رفتار درست اجتماعی دارند بیشتر میتواند موثر باشد.
انتهای پیام/