

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر موضوع تعمیق باورهای دینی و مذهبی جوانان و نوجوانان گفت: اقدامات سلبی در بحث عفاف و حجاب راه چاره نیست.
به گزارش پایگاه خبری حجاب به نقل از جماران، شهیندخت مولاوردی افزود: یک رویکرد در بحث گسترش فرهنگ عفاف و حجاب این است که با منع، مجازات، جریمه و محدودیت باید به هدف رسید در حالی که رویکرد دیگر بر این باور است که در بحث همه پدیده های اجتماعی نظیر حجاب اقدامات ایجابی در دستور کار قرار گیرد.
وی اظهار داشت: تا زمانی که باورها و اعتقادات جوانان عمیق نباشد، هرگز نمی توان با توسل به شیوه جریمه و مجازات به نتیجه مورد نظر دست یافت.
معاون رییس جمهوری با تاکید بر بررسی های لازم درخصوص طرح صیانت از عفاف و حجاب ادامه داد: این طرح هنوز به تصویب نرسیده و اخیرا رییس مرکز پژوهش های مجلس نیز در این باره نظر مخالف ارائه کرده و گفته است به اندازه کافی قانون در این باره وجود دارد.
وی خاطر نشان کرد: بارها بر این مساله تاکید کرده ام که موضوع گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و تعمیق باورهای دینی بیش از آنکه نیاز به بنیاد، ساختار و قانون داشته باشد، نیازمند رفتار و برخورد صحیح و بررسی عملکردی است که تاکنون در قبال آن داشته ایم.
مولاوردی با تاکید به توجه و اهمیت به تجربیاتی که از عملکرد گذشته در این حوزه داشته ایم، افزود: نباید اشتباهات را تکرار و سطح این باور دینی را تا حد جریمه نبستن کمربند ایمنی پایین آورد زیرا بطور قطع پاسخ مناسب را دریافت نخواهیم کرد.
این طرح بدون پشتوانه تحقیقاتی و بررسی های کارشناسی است هرچند رویکرد دولت در این زمینه اقدامات ایجابی و برخورد اقناعی است.
مولاوردی گفت: افراد بد حجاب مادامی که در داخل اداره و تحت فشار قانون باشند، آن را رعایت می کنند اما وقتی از آن فضا خارج شوند، آیا می توان انتظار رعایت این مساله را داشت؟
وی توضیح داد: این افراد به محض خروج از اداره به وضعیت قبلی خود باز می گردند بنابراین اینها موضوعاتی است که درباره آن بحث زیادی وجود دارد.
مولاوردی ابراز امیدواری کرد، مجلس تصمیم درستی در این باره بگیرد و راهکار موثری برای اولا تعمیق باورهای دینی و مذهبی جوانان و ثانیا گسترش فرهنگ عفاف و حجاب ارائه کند.
به گفته وی، این مساله دارای ابعاد مختلفی است از جمله تقدم عفاف بر حجاب و اینکه آیا در صورت تصویب این قانون فقط مشمول زنان خواهد شد.
انتهای پیام/