

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساوه گفت: کارگاه آموزشی بسط و تعمیق فرهنگ و حجاب و عفاف ویژه اعضای هیئت علمی این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری حجاب به نقل از خبرگزاری تسنیم از ساوه، مجید گندمکار ظهر امروز در کارگاه دو روزه روشهای بسط و تعمیق فرهنگ حجاب و عفاف ویژه اعضای هیئت علمیکه در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: روزی زنان ما را مجبور به برداشتن چادرهایشان میشدند و زنان ما از این کار ممانعت کرده و همان فرموده شهید مطهری که فرمودند حجاب مصونیت است نه محدودیت را باور و به آن عمل میکردند.
وی افزود: در گذشته و نسلهای قبلی به دلیل اینکه مفهوم و ارزش حجاب و جایگاه آن به درستی برای نسل جوان تشریح و قابل فهم بود خیلی راحتتر بدون هیچ محدویت و اجباری زنان و دختران و در بعد پوشش مردان به مقوله حجاب و این ارزش افتخار میکردند ولی متاسفانه امروز ارزشهاییکه بهخاطر آن جنگیدیم و هزینههای زیادی برای حفظ آن صرف کردیم تضعیف شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساوه تصریح کرد: از دیدگاه جوانان و قشر فرهیخته و حتی عامه مردم این چنین القاء شده که بحث حجاب و تشریح جایگاه آن فقط در حیطه معارفاست و فقط در درس جامعه روحانیتو کلاس این اساتید گنجانده میشود و به همین منظور جوان ما کمتر از این موضوع استقبال میکند.
گندمکار با اشاره به اینکه حجاب فقط مختص یک گروه خاص نیست و همه باید خود را در برابر این ارزش مسئول بدانند گفت: هدف از اینکه این کارگاه ویژه اساتید برگزار شد این بود که اساتید ما در هر رشتهای که هستند خود را نیز مسئول و موظف بدانند و حداقل چند دقیقه هم که شده در کنار تدریس در ارتباط با این ارزش بحث و تبادل نظر شود چرا که تاثیرپذیری این ارزش از طریق قشر فرهیخته برای نسل جوان بیشتر است.
وی بیان کرد: فلسفه حجاب، جایگاه حجاب در اسلام و در ادیان دیگر، حجاب از منظر روان شناسی، از منظر جامعه شناسی، حجاب و جایگاه آن در قران و روایات، حجابو نقش آن در تحکیم پایههای زندگی و نقش حجاب در سلامت فرهنگی جامعه و روح و روان انسان و راهکارهای تشویق جوانان به حجاب و عفاف از مباحثی است که در بخش نخست این کارگاه به آن پرداخته شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساوه خاطرنشان کرد: از دیگر مباحث مطرح شده در این کارگاه آثار اجتماعی حجاب در جامعه، استحکام نهاد خانواده، آرامش روانی، حفظ کرامت زن و موانع گسترش حجاب و عفاف در حوزه عوامل فردی و اجتماعی در مدرسه، دانشگاه و عوامل آسیبزا در خانواده نیز بحث میشود.
گندمکار با اشاره به اهمیت و برگزاری این کارگاه دو روزه اظهار کرد: انتظار میرود اساتید ما در این کارگاه با فلسفه حجاب، نقش حجاب و عفاف در تحکیم پایههای زندگی و آثار اجتماعی حجاب در جامعه را بشناسند و با موانع گسترش حجاب و عفاف در خانواده و اجتماع آشنا شوند و آثار فرهنگی و اجتماعی گسترش بدحجابی را دریابند.
وی افزود: متاسفانه امروز به سبب عدم آموزش صحیح و الگوهای غلط تربیتی و گرایش به برنامههای غربی ارزشها در جامعه و بهویژه بین نسل جوان تضعیف شده که باید آن را زنگ خطر برای نابودی جوانان و باورهای اعتقادی و اسلامی دانست و ما خود با این روش زمینه را برای ترویج و گسترش فرهنگ غربی فراهم کردیم.
انتهای پیام/