

مدیر کنگره علامه بهلول گفت: شکل گیری گرایشات مذهبی در رفتار افراد در بنیان خانواده باعث میشود که این خط رفتاری به جامعه هم تسری پیدا کند.
مهدی علی اکبری در گفتوگو با پایگاه خبری حجاب در رابطه با وضعیت کنونی حجاب در جامعه، اظهار داشت: وضعیت حجاب در جامعه ما از یک منطقه به منطقه دیگر تفاوت دارد و نمیتوان یک ارزیابی کلی از حجاب در جامعه داشت و هر منطقه منحصراً باید مورد ارزیابی قرار بگیرد.
مدیر کنگره علامه بهلول با اشاره به اینکه در شهرستانها به مراتب وضعیت حجاب بهتر از مراکز استانها است، افزود: در مجموع احساس میشود وادادگی در وضعیت حجاب در جامعه وجود دارد و کنترل آن متولی مشخصی ندارد.
وی با تاکید بر اینکه نبود نهاد مشخص برای کنترل وضعیت حجاب یک آسیب است، خاطرنشان کرد: یکی از راهکارها ونهادهای بنیادین کنترل وضعیت حجاب خود خانوادهها هستند که میتوانند حجاب را از بطن خود ترویج دهند.
علی اکبری با بیان اینکه گرایشات مذهبی خانوادهها باید در درون خانواده و در شاکلههای رفتاری افراد شکل بگیرد، تصریح کرد: شکل گیری گرایشات مذهبی در رفتار افراد در بنیاد خانواده باعث میشود که این خط رفتاری به جامعه هم تسری پیدا کند.
مدیر کنگره علامه بهلول با انتقاد از شبکههای اجتماعی؛ تاکید کرد: یکی از ابزارهای که در راستای تضعیف ترویج حجاب در جامعه عمل میکند شبکههای اجتماعی است.
وی با اشاره به اینکه گروههایی هستند که در شبکههای اجتماعی تفکرات صهیونیستی را ترویج میکنند، افزود: باید تاکیدات مقام معظم رهبری را در فضای مجازی تقویت شود و در حال حاضر در رابطه با این مورد کم کاری وجود دارد که با ورود کارگروههای مختلف میتوان این کم کاری را جبران کرد.
انتهای پیام/