

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان تاکید کرد: ازجمله پیامدهای زیانبار رعایت نکردن عفاف و حجاب از سوی زنان، ترویج طلاق و جدایی زن و شوهر و…
به گزارش پایگاه خبری حجاب به نقل از قدس آنلاین از اصفهان، سرهنگ جهانگیر کریمی در گفتگو با خبرنگار ما افزود: طلاق و تهدید خانواده، گرایش مردان به چند همسری، تضعیف غیرت ناموسی، ایجاد اختلال روانی و عصبی، سلب امنیت زنان و شیوع انحرافات جنسی از پیامدهای منفی بدحجابی در جامعه است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: طلاق در نظر اسلام مغبوضترین حلال است که تنها در صورت اختلافات حلناشدنی ضرورت مییابد؛ اسلام به منظور حفظ و تحکیم نظام خانواده و افزایش صفا و صمیمیت میان همسران و جلوگیری از اختلافات شدید خانواده و فروپاشی آن، تدابیرحکیمانهای اندیشیده است.
سرهنگ کریمی ادامه داد: در همین راستا معیارهایی از قبیل ایمان و آراستگی به فضایل اخلاقی و انسانی را برای انتخاب همسر شایسته، مقرر فرموده و حقوق و وظایفی را برای زوجین مشخص کرده است.
وی با اشاره به تاکید اسلام بر سلامت و امنیت جامعه از هرگونه اقدامات منافی عفت و حیا خاطرنشان کرد: موضوع طلاق از جهات گوناگون قابل بررسی و تبیین است و غالبا ریشه آن به طور عمده حرمت ننهاندن زنان به خویشتن بر اثر فاصله گرفتن از پوشش خداپسندانه و در نتیجه آسیب دیدن عفت عمومی و اخلاق فردی و اجتماعی است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: از سوی دیگر، غیرت از فضیلتهای الهی و انسانی است که همواره حافظ و نگاهبان ناموس خداوند، دین و آیین او و ناموس انسان و جامعه در برابر ضد ارزشها و عوامل انحرافزا میباشد که نتیجه آن تأمین و استمرار شرف انسانی و امنیت اجتماعی و نسل پاک بوده و منشأ فطری و آسمانی دارد. در جامعه ای که زنانش از عفاف و پوشش کامل و صحیح برخوردار نیستند عفت عمومی را در معرض خطر قرار میدهند و نتیجه آن کاهش یا نابودی غیرت است.
وی گفت: بیماری بی حجابی و بدحجابی با بیماری فقدان یا ضعف غیرت رابطه و تأثیر متقابل دارد؛ یعنی از یک طرف دوری زنان از لباس حیا به غیرت مردان به ویژه نسل نوخاسته ضربه می زند و از طرف دیگر از علتهای عمده بدحجابی، نبود یا ضعف غیرت و عفت پدران و شوهران است که در پیشگاه خداوند مسئول خواهند بود و در گناهانی که دختران یا همسران خودنمای آنها مرتکب میشوند و در جرمها و فاجعههایی که از طریق آنها در جامعه و جوانان آن ایجاد می شود، شریک خواهند بود.
کریمی افزود: از جهتی دیگر، بیماریهای روحی و اختلالهای روانی و عصبی ناشی از چند عامل است که ریشه عمده آنها را باید در جامعه هوس آلود و خودنمایی زنان جست و جو کرد؛ در چنین حالتی محرومیت از نیازهای ضروری جسمی و مادی، عدم تأمین نیازهای عالی روحی، انحراف از فطرت انسانی و مسیر طبیعی غریزه جنسی و شهوتطلبی افراطی و غیرقابل کنترل گریبان افراد جامعه را خواهد گرفت.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان افزود: از سویی دیگر، یکی از ویژگیهای زنان، انحصارطلبی در معشوق است؛ اقتضای یگانه معشوقه بودن زن آن است که قلب همسرش کسی جز او را نخواهد و قلبش تنها در گرو محبت و عشق او و فرزندانش باشد و هرگز سراغ زن دیگر نرود؛ به طور قطع زندگی تک همسری بهتر و با صفاتر است، مگر در مواقع ضروری و با رعایت شرایط خاصی بهویژه شرایط عدالت که در قرآن و روایات اهل بیت (ع) بر آنها تاکید شده است.
سرهنگ کریمی اظهار کرد: در اینجا بحث در ازدواجهای غیرمنطقی و غیرضروری است که بدون تردید علت آن هوسبازی و شهوترانی است اما نباید فراموش کرد که غالبا منشأ چنین ازدواجهایی جلوهگری و پوششهای تحریک آمیز زنان است؛ به عبارتی بدحجابی و خودنمایی زنان با تحریکپذیری و ایجاد شهوت و هوس در مردان ارتباط مستقیم و تنگاتنگی دارد؛ امکان ندارد تحریک جنسی در جامعه باشد اما در مردان عادی جامعه که از کنترل چشم و تقوای لازم برخوردار نیستند، هوس و میل به کامجویی ایجاد نکند.
وی تصریح کرد: همین هوس و میلهاست که در مردان تک همسر گرایش به ازدواج مجدد را پدید می آورد، زیرا چنین مردانی با دلدادگی و مجذوب شدن به جاذبههای آشکار زنان، اندک اندک به ازدواج با آنها تمایل نشان میدهند که این امر با کاهش محبوبیت همسر قبلی همراه است و چه بسا محبت او را از دل خارج کرده و تنها به همسر جدید خود دل می بندند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان افزود: بدیهی است کاهش محبوبیت فشارهای روحی و اختلالهای روانی و جسمی را برای زن اول و فرزندان او ایجاد می کند.
انتهای پیام/