

غلام علیدادی اظهار کرد:حجاب مانند داروی درمان کننده و موجب امنیت و صفای روح است، اسلام میخواهد با رعایت حجاب و پوشش محیط جامعه را از انواع آسیبها پاک کند.
به گزارش پایگاه خبری حجاب به نقل از کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، غلام علیدادی، فرماندار کارون در کارگاه «نقش زن در جامعه» بیان کرد: اسلام زن را به عنوان یکی از ارکان مهم زندگی و متمم حیات انسانی در مسائل اجتماعی، اخلاقی و قانونی معرفی کرده و او را به عنوان عضو مؤثر جامعه مطرح کرده است.
وی افزود: پیامبر اکرم(ص) از زنان بیعت گرفت به آنان اعلام کرد شما از عناصر اصلی اجتماع و ارکان بنیادی جامعه هستید و برای حفظ و سلامت آن باید به میزان سهم خود از آن پاسداری کنید.چنانچه در آیه ۱۲ سوره ممتحنه آمده است؛ «ای پیامبر اگر زنان مؤمنه آمدند تا با تو بیعت کنند، (اینکه) با خداوند شریک نگیرند و دزدی نکنند و زنا نکنند و فرزندان خود را نکشند(سقط جنین نکنند) و تهمتی نسازند از آنچه میان دست و پای ایشان است(فرزند غیر را به شوی خود نسبت ندهند) و در نیکوکاریها از تو پیروی کنند با ایشان بیعت کن و برای ایشان از خداوند آمرزش خواه، به درستی که خداوند آمرزنده و مهربان است.
وی در ادامه بیان کرد: زن به عنوان موجودی زیبا، ظریف، مستقل، آرامبخش، با تقدس نقشهای دختری، همسری، خواهری و مادری در مسیر تکامل جامعه است که تا ارزش خود را نشناسد و یا جامعه از موهبت او محروم باشد، انحطاط قطعی آن جامعه را بدنبال خواهد داشت.
وی با اشاره به آیه ۲۷ سوره نحل «و الله جعل لکم من انفسکم ازواجا و جعل لکم من ازواجکم بنین و حفده و رزقکم من الطیبات افبالباطل یؤمنون و بنعمت الله یکفرون»، بیان کرد: بسیاری از تکالیف مشخص شده برای زنان و مردان یکسان بوده و تفاوتهای موجود مربوط به نقش، ظرفیت و لیاقت هریک بوده و حقوق آنان نیز بر این اساس معین شده است.
این استاد اخلاق در ادامه به آیه یک سوره مبارکه نساء که میفرماید: «اى مردم از پروردگارتان که شما را از نفس واحدى آفرید و جفتش را [نیز ] از او آفرید و از آن دو مردان و زنان بسیارى پراکنده کرد پروا دارید و از خدایى که به [نام] او از همدیگر درخواست مىکنید پروا نمایید و زنهار از خویشاوندان مبرید که خدا همواره بر شما نگهبان است» اشاره کرد و گفت: بنابراین زن و مرد در بهره مندی از کسب و سعی و تلاش و پاداش عبادت و الزلم به وظایف و مسئولیت ها مساویند.
علیدادی در ادامه با تأکید بر نقش حجاب زنان در جامعه بیان کرد: حجاب در سلامت و پاکی جامعه مؤثر است و به علت تأثیر زیاد آن در استحکام خانواده به عنوان پایه و اساس جامعه و نیز تأثیر آن در ساختن فرزندان با تربیت صحیح و پاک نگه داشتن محیط اجتماع از عوامل تحریکآمیز بسیار مهم است.
وی در پایان گفت: حجاب مانند داروی درمان کننده و موجب امنیت و صفای روح است، اسلام میخواهد با رعایت حجاب و پوشش محیط جامعه از انواع آسیبها پاک شود. حفظ حجاب نه تنها باعث ایجاد امنیت اجتماعی میشود بلکه جهت مبارزه با تهاجم فرهنگی مسؤلان را از واردات کالاهای تجملاتی، لوازم بهداشتی و آرایشی نهی میکند.
حمید رضا اکبری
انتهای پیام/