

رئیس کمیته ملی المپیک تأکید دارد انتخابات فدراسیونهایی که با سرپرست اداره میشوند زودتر برگزار شود.
به گزارش پایگاه خبری حجاب به نقل از گروه ورزشی خبرگزاری میزان، کیومرث هاشمی رئیس کمیته ملی المپیک درباره اینکه طبق اساسنامه باید یک سال قبل از المپیک، سرپرست کاروان انتخاب شود، گفت: ما در حال پیگیری این موضوع هستیم. باید این موضوع در هیأت اجرایی مطرح شو. البته هنوز تا این زمان، یک سال فرصت باقی است.
وی درباره سهمیههایی که تاکنون برای المپیک ریو کسب شده اظهار داشت: ما در ابتدای راه هستیم. البته در برخی از رشتهها عملا سهمیه المپیک را گرفتهایم. به عنوان مثال در تکواندو با توجه به اختلافات در دو وزن مشخص است که خیلی جلو هستیم. البته در برخی رشتهها کسب سهمیه سختتر است و در برخی دیگر شیوه گرفتن سهمیه مانند گذشته نیست. به عنوان مثال در دومیدانی در گذشته در دو گروه سهمیه توزیع میشد. گروه A و B که حالا گروه B را حذف کردند. با این شرایط ما در قزاقستان سهمیه گرفتیم.
هاشمی در ادامه درباره بودجه کمیته ملی المپیک خاطرنشان کرد: بودجه کمیته در دو ردیف اصلی و متفرقه است. هزینههای جاری، حقوق کارکنان، مزایا، پشتیبانی، پارالمپیک و بخش کمی از بودجه فدراسیونها در ردیف اصلی قرار میگیرد اما بودجه اصلی فدراسیونها در ردیف متفرقه است. مبلغی از بودجه متفرقه که ابلاغ شده تا چند روز آینده به حساب ما واریز میشود و با توجه به اولویتهایی که برای فدراسیونهای المپیکی وجود دارد ۱۰ تا ۱۵ روز آینده ۳۰،۴۰ درصد به فدراسیونها تخصیص پیدا میکند که امیدواریم تا شهریور آن را به ۵۰ درصد برسانیم.
رئیس کمیته ملی المپیک همچنین درباره مشکلاتی که برخی از فدراسیونها برای اعزام به مسابقات دارند تصریح کرد: با توجه به اعزامها و اردوهایی که رشتههای مختلف دارند آنها را دستهبندی و اولویتبندی کردهایم. مثلا اگر فدراسیونی تا چند روز آینده اعزام داشته باشد بودجه آنها را زودتر از فدراسیونی میدهیم که تا چند هفته آینده اعزامی ندارد.
هاشمی در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید رئیس آکادمی ملی المپیک چه زمانی انتخاب میشود عنوان کرد: این موضوع در دستور کار هیأت اجرایی قرار دارد. روی شاخصها بحث شده و رئیس را در آینده معرفی خواهیم کرد.
وی همچنین درباره فدراسیونهایی که با سرپرست اداره میشوند گفت: در نشستهایی که داشتیم درخواست کردیم این فدراسیونها هر چه زودتر تعیین تکلیف شوند. درست است که فدراسیون پزشکی-ورزشی، المپیکی نیست اما پشتوانه فدراسیونهای المپیکی است. فدراسیونها باید بتوانند با ارتباطی که با فدراسیونهای پزشکی-ورزشی دارند، مشکلات خود را حل کنند. درخواست ما این بوده که انتخابات این فدراسیونها زودتر برگزار شود.
رئیس کمیته ملی المپیک نشستی نیز با نواب رئیس بانوان فدراسیونها داشت. او تأکید کرد هیچ صحبتی نمیکنند که جنبه شعاری داشته باشد و در عمل ثابت کردند این یک اعتقاد در کمیته است.
کیومرث هاشمی افزود: ظرفیت ورزشی و مدیریتی در حوزه بانوان بیش از این است که تا به حال اتفاق افتاده و باید ببینیم چه سیاستهایی را لازم است به کار بگیریم تا هم از ظرفیت موجود استفاده کنیم و هم از نظر کمی، تعداد مدیران زن را افزایش دهیم.
وی ادامه داد: حتی اگر نیاز به هماندیشی یا کار پژوهشی باشد، ما انجام میدهیم. البته این موضوع به معنای این نیست که اگر تعداد سهم بانوان افزایش یابد سهم مردان کمتر میشود. ما در کمیته هیچ گونه صحبتی نمیکنیم که جنبه شعاری داشته باشد و در عمل ثابت کردیم این یک اعتقاد در کمیته است.
وی با اشاره به صحبتهای رئیسجمهور مبنی براینکه توجه به ورزش مردان باید چندین برابر به ورزش بانوان باشد تصریح کرد: خوشبختانه بعد از انقلاب موفق شدیم موضوع حجاب را در مجامع حل کنیم. ظرفیتها و پتانسیلهایی در کشور ما وجود دارد که رهبر معظم انقلاب و ریاست جمهوری نیز به آن تاکید دارند. نباید از وضعیت موجود در بانوان راضی باشیم و باید نگاهمان رو به جلو باشد. خیلیها اعتراض کردند که چرا یک خانم باید رئیس کمیسیون پزشکی باشد اما ما به آن اعتقاد داشتیم و تاکید کردیم در همه ۱۴ کمیسیون باید از بانوان استفاده شود.
رئیس کمیته ملی المپیک در خصوص ضعف رسانهای در پوشش اخبار بانوان یادآور شد: نواب رئیس باید در این مورد تلاش کنند و کارهای بزرگ باید رسانهای شود.
انتهای پیام/