

به گزارش پایگاه خبری حجاب به نقل از خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجتالاسلام و المسلمین امین رصاف، رئیس نهاد نماینده ولی فقیه در استان فارس امروز، ۹ مرداد در یازدهمین همایش آمرین که با حضور یک هزار آمر به معروف و ناهی از منکر در حرم مطهر علی بن حمزه(ع) برگزار شد، گفت: بیش […]
به گزارش پایگاه خبری حجاب به نقل از خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجتالاسلام و المسلمین امین رصاف، رئیس نهاد نماینده ولی فقیه در استان فارس امروز، ۹ مرداد در یازدهمین همایش آمرین که با حضور یک هزار آمر به معروف و ناهی از منکر در حرم مطهر علی بن حمزه(ع) برگزار شد، گفت: بیش از ۱۲ آیه در قران کریم پیرامون امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد و روایات نیز ما را در این رابطه مورد مواخذه قرار داده است.
وی افزود: چیزی که در اسلام قرار دارد این است که ما باید نسبت به دین و دیگران دلسوز باشیم، سوز دین داشتن به این معنی نیست که انسان هر کار درست وغلط را تأیید کند. آیا انسان در مورد تربیت فرزندش به این شکل رفتار میکند؟ اگر کار ناشایستی انجام داد به او اخم نمیکند؟ پس نسبت به همه جامعه ما مسئولیم و وظیفه داریم و باید دلسوز باشیم.
رصاف به تاثیر تذکر لسانی اشاره کرد و گفت: امر به معروف و نهی از منکر حتماً تاثیر خود را بر شخص میگذارد. نباید فکر کنیم و بگوییم حرف ما تاثیر ندارد، این غلط است. وقتی آنها که انتقادپذیر نیستند و لجبازی میکنند و اصرار بر کار نادرستشان دارند، این در ظاهر و جلوی چشم شماست و اگر چند نفر دیگر هم به آنها بگویند که این کار اشتباه است ریشه گناه در جامعه میخشکد.
وی تأکید کرد: باید توجه داشته باشیم همه امر به معروف و نهی از منکر در حجاب خلاصه نشود بلکه این فرایض الهی در همه مسائل است. کانون خانواده، سران نظام و مسئولان جامعه را باید امر به معروف و نهی از منکر کنیم.
این مقام مسئول اضافه کرد: متأسفانه ما حاضر نیستیم برای حفظ اسلام حتی یک سیلی بخوریم! اگر ما ۱۰۰ ساعت در مورد امر به معروف و نهی از منکر حرف بزنیم امر به معروف نیست بلکه به این میگویند سخنرانی.
رصاف با تأکید بر اینکه این فرهنگ و واجب الهی مخصوص آمرین نیست، گفت: همه مردم باید این امر الهی را انجام بدهند. اگر کسی میبیند در ادارهاش عدهای کم کاری میکند. وظیفه همکار این است به او تذکر دهد، بعضیها هم به بیتالمال حساس نیستند در حالی که باید تذکر دهیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: ما در بعضی از مکانها فقط نیاز به حضور داریم، یعنی اینکه خواهر محجبه در طی ساعاتی حضور داشته باشد، برادر ما با هیبت مذهبی ظاهر شود. حتی اگر هیچ حرفی و هیچ کاری انجام ندهد. وقتی که یک مرد حزب الهی، یک زن حزبالهی و محجبه با روی خوش فقط در آن منطقه حضور پیدا کند فضا عوض میشود.
انتهای پیام/