

معاون فرماندار نور با بیان اینکه حفظ حجاب از عوامل کاهش بزه و افزایش وفاداری خانوادهها است، گفت: اغلب الگوها در رسانهها حجاب اسلامی مناسب ندارند.
به گزارش پایگاه خبری حجاب به نقل از خبرگزاری فارس از شهرستان نور، سعید یزدانی صبح امروز در جلسه عفاف و حجاب این شهرستان با بیان اینکه حجاب یک پدیده اجتماعی در همه جوامع انسانی است، اظهار داشت: گاهی فکر میکنند حجاب ویژه جوامع اسلامی است، در حالی که حجاب در همه جوامع وجود دارد و هنجار محسوب میشود، اما مدل حجاب متفاوت است.
وی تصریح کرد: حجاب از عوامل اصلی تحکیم خانواده است، زیرا میزان طلاق در جوامعی که حجاب به عنوان ارزش شناخته شده کمتر است.
معاون فرماندار نور خاطر نشان کرد: عدالت در عفاف و حجاب امری ضروری است، ما حجاب را فقط برای بانوان دیدیم و سختگیری ما روی حجاب خانمها است لیکن حجاب برای مردان هم بوده و موازین شرعی حدود حجاب برای مردان را نیز تعیین کرده است.
این مسئول یکی از عوامل کاهش بزه را حفظ حجاب دانست و گفت: حجاب تعلق خاطر مرد و زن را بیشتر و حس وفاداری را افزایش داده و سبب تحکیم خانواده میشود.
یزدانی اظهار کرد: جامعهشناسان اعتقاد دارند در برخی جوامع حجاب را امری فردی میبینند، اما حجاب امری اجتماعی است زیرا عوارض بدحجابی سستی خانواده، بزه اجتماعی و غیره را به دنبال دارد.
وی تأکید کرد: حجاب به عنوان هنجار اجتماعی باید در اجتماع رعایت شود، حجاب برخلاف نماز و عبادت که امری فردی است و فرد باید در محکمه الهی پاسخگو باشد، بدحجابی به دلیل موضوع اجتماعی و درگیر شدن همه افراد جامعه، مسئولیت اجتماعی دارد و باید پاسخگوی جامعه بود.
معاون فرماندار نور به عوامل توسعه حجاب اشاره کرد و گفت: نهاد خانواده نخستین نهاد و تأثیرگذارترین در حفظ حجاب است، محیط اجتماعی، همسایگان و افراد جامعه دومین عامل تأثیرگذار در امر حجاب هستند و سومین عامل نهادهای آموزشی، از آموزش و پرورش تا دانشگاهها و غیره هستند و نیز وسایل آموزشی که گاهی با چهره افراد فرهنگ بدحجابی را گسترش میدهد.
یزدانی به نقش و تأثیرات محیط در حفظ حجاب و یا بدحجابی اشاره داشت و تصریح کرد: افراد وقتی در بیرون از محیط خانواده حجاب را نمیبینند، دچار تعارض میشوند، در آموزش و پرورش مدل لباس پوشیدن مدل اسلامی و پوشش حجاب است اما در مقاطع بالاتر به ویژه دانشگاهها این روند تغییر میکند، این خلاء بین محیط آموزش و پرورش و دانشگاهها دیده میشود.
معاون فرماندار نور خاطر نشان کرد: نهادهای فرهنگی، رسانهها نیز به شدت مؤثر هستند، اغلب الگوها در رسانهها حجاب اسلامی مناسب ندارند و مردم به ویژه جوانان از مدل لباس، آرایش و مو این افراد الگو میگیرند و اینها باید مبلغ حجاب باشند.
وی نهادهای مذهبی، مبلغان و منابر را از دیگر عوامل تأثیرگذار دانست و اظهار کرد: مبلغان باید در گفتار و رفتار این امر را تبیین کنند.
این مسئول با بیان اینکه نتیجه بدحجابی طلاق، اعتیاد و قطع شریان خانواده است، گفت: نیروی انتظامی نهاد بازدارنده است و زمانی که نهادهای دیگر موفق نبودند و کار به برخورد قهری رسیده، بازدارندگی اجباری توسط این نیرو انجام میشود.
انتهای پیام/