کد خبر: 2944
15/07/20 - 8:11 ق.ظ

یک کارشناس مسائل مذهبی گفت: حجاب و عفاف به اذعان صریح دشمنان اسلام از دیرباز، از ابزارهای مهم تهاجم فرهنگی در جهت تضعیف امنیت اجتماعی و قدرت سیاسی…

به گزارش پایگاه خبری حجاب به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان حجت‌الاسلام علی محمودی،کارشناس مسائل مذهبی، صبح امروز، دوشنبه ۲۹ تیرماه درنشست «عفاف و حجاب، مایه آرامش خانواده و جامعه»،اظهار کرد:حجاب عاملی بسیار مهم و تأثیرگذار در حفظ آرامش، صفا و صمیمیت در زندگی خانوادگی است. رعایت حجاب و عفاف یک واجب شرعی است که با رعایت آن بسیاری از مشکلات فرهنگی و اجتماعی جامعه از بین خواهد رفت. با شناخت تاثیر حجاب و نقش آن در کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌توان مسیر حرکت جامعه را به سوی ترقی و تعامل هموار ساخت.
وی تاکید کرد: یکی از مقوله‌های بسیار مؤثر در فرآیند «مهندسی فرهنگی» که ارتباط تنگاتنگی با عوامل توسعه، اعم از سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دارد و به اذعان صریح دشمنان اسلام از دیرباز، از ابزارهای مهم تهاجم فرهنگی در جهت تضعیف امنیت اجتماعی و قدرت سیاسی جوامع اسلامی محسوب می شودمقوله «حجاب وعفاف» در جامعه است.
این کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به تلاش بی‌وقفه دشمنان در زمینه ترویج بی‌بند و باری در جامعه ،تصریح کرد: متاسفانه دشمنان اسلام با بهره‌گیری سوء از رسانه‌ها و دنیای مجازی، کانون گرم خانوده‌ها را که پایه و اساس هر جامعه‌ای محسوب می‌شوند،هدف قرار داده اند. حجت‌الاسلام محمودی به تبعات عدم رعایت حجاب و عفاف در جامعه اشاره کرد وافزود: طلاق و تهدید خانواده، طلاق و جدایی زن و شوهر و از هم پاشیدن نظام خانواده از پیامدهای زیانبار رعایت نکردن عفاف و حجاب در جامعه است.
وی در پایان با بیان اینکه از دیدگاه اسلام حجاب به مفهوم محدود کردن فعالیت‌های اجتماعی زن نیست، بلکه زن می‌تواند با رعایت پوشش و حفظ حدود آن در جامعه حضوری فعال داشته باشد،تصریح کرد: بدون شک جامعه ای از سلامت کامل برخوردار است که خانواده به عنوان جزء کوچک آن جامعه از سلامت و استحکام کامل و کافی برخوردار باشد.

انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شبکه های اجتماعی

     
           

آخرین اخبار

خوراک حجاب نیوز

اگر میخواهید مطالب حجاب نیوز را از دست ندهید، مشترک خوراک حجاب نیوز شوید!

feed32