

رییس مرکز پژوهشها و مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان گفت: نیاز به الگوی عملی برای توسعه فرهنگ عفاف و حجاب داریم و لازم است در این زمینه گروههای مرجع…
به گزارش پایگاه خبری حجاب محمدتقی حسنزاده در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) افزود: به اندازه کافی در زمینه عفاف و حجاب اطلاعرسانی شده است. یکی از علل رعایت نشدن عفاف و حجاب از سوی برخی افراد این است که کسانی که در این حوزه گفتمانسازی میکنند به عفاف و حجاب بهگونهای مطلوب عمل نمیکنند این در حالیست که هماهنگی بین قول و عمل در تشویق جوانان به رعایت عفاف و حجاب بسیار موثر است.
وی در ادامه گفت: برای ترغیب جوانان به عفاف و حجاب و سالمسازی محیط باید فضایی فراهم شود که جوانان با رغبت و برخورداری از شناخت لازم عفاف و حجاب را رعایت کنند و ارایه الگوهایی که بتواند مبنای توجه قرار بگیرد نیز اهمیت دارد.
رییس مرکز پژوهشها و مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان تاکید کرد: نباید به ارزشها و اعتقادات جنبه مناسبتی بدهیم . برگزاری همایش و جشنواره در زمینه عفاف و حجاب جنبه تبلیغاتی دارد. از این مرحله باید بگذریم و ارزش عمیقتری برای حوزه عفاف و حجاب قائل شویم.
وی در ادامه گفت: گاهی اوقات از زنان نمونه در حوزه عفاف و حجاب تقدیر میکنیم ولی برای ارتقاء شغلی کارمندان زن ملاکهای ارزشی را لحاظ نمیکنیم. لازم است امتیازات ماندگار و مستمری را در ساختار سازمانی در این زمینه در نظر بگیریم.
رییس مرکز پژوهشها و مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان اضافه کرد: برخی شهرهای ایران با وجود قرارگرفتن در نقاط مرزی و وجود تهدید در پیرامون خود به علت عمق باورهای فرهنگی و دینی عفاف و حجاب را بیشتر رعایت میکنند و «مد»ها و ناهنجاریها در این شهرها نسبت به شهرهای بزرگ مانند تهران کمتر و دیرتر رواج مییابد.
حسنزاده در پایان خاطرنشان کرد: امروزه نیاز داریم که الگوهای رفتاری درستی را در عرصه عفاف و حجاب ارایه کنیم.
انتهای پیام/