

رئیسکل دادگستری فارس با تأکید بر اینکه در رابطه با عفاف و حجاب ما مشکل قانون و بخشنامه نداریم، گفت: مشکلی که وجود دارد عدم اراده قوی برای اجرای ضوابط است.
به گزارش پایگاه خبری حجاب به نقل از خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از فارس، علی القاصی مهر، رئیس کل دادگستری فارس در هشتاد و ششمین جلسه شورای فرهنگ عمومی این استان با تأکید بر اینکه در رابطه با عفاف و حجاب ما مشکل قانون مقررات دستورالعمل و بخشنامه نداریم، گفت: از اول انقلاب تاکنون هرساله و هرماه از این مقررات تصویب و ابلاغ میشود.
وی افزود: مشکلی که وجود دارد عدم اراده قوی برای اجرای این ضوابط است لذا لازم است دستور کار به این سمت معطوف کنیم که چرا قوانین عفاف و حجاب اجرا نمیشوند و چه نظارتی بر روی اجرای این دستورالعملها در دستگاههاست.
القاصیمهر ادامه داد: باید بررسی کنیم آیا ما ارزیابی صحیح از دستگاهها داریم؟ ضمن اینکه ضمانت اجرای ما مدیر هر دستگاهی است به عنوان مثال هر دستگاهی که مدیری متعصب و مقید به مسائل شرعی دارد، در آنجا فرایض دینی رعایت میشود و برعکس و این ضعف اساسی در دستگاههای ماست که باید بر روی این مسئله توجه شود.
رئیس دادگستری فارس با طرح این سئوال که چرا برخی از مدیران دستگاهها، دستورالعمل عفاف و حجاب را پیاده نکردهاند و شاهد برخی از مصادیق بی حجابی در آن دستگاهها هستیم، گفت: استانداری به کلیه دستگاهها ابلاغ کند که کمیته حجاب را عملیاتی کنند و با دستگاهی که انجام نمیدهد برخورد شود.
وی با تأکید بر اینکه شورای فرهنگ عمومی که نباید وارد کارهای اجرایی شود بلکه این شورا، شورای سیاستگذاری است، گفت: دستگاههای مختلف باید از ورود افراد بیحجاب اعم از مرد و زن جلوگیری کنند و یا در همان درب ورودی چادرهایی برای بانوان قرار دهند تا افراد بیحجاب برای ورود به آن دستگاه از آنان استفاده کنند.
القاصیمهر در ادامه با اشاره به اقدامات ماه مبارک رمضان گفت: دو هفته قبل از شروع ماه مبارک جلسهای با ۱۴ دستگاه برگزار کردیم و در آن طرحی حاوی تمام پیش بینیهای لازم برای نظارت دستگاهها در ماه رمضان ارائه دادیم.
وی ادامه داد: در این طرح برای ۱۴ دستگاه وظایفی تعریف کردیم و بنا شد که همه دستگاهاه هماهنگ و هم فکر ورود کنند و فضای معنوی در شهر حاکم شود و ما برخوردهای سلبی و انتظامی را با اقدامات پیشگیرانه به حداقل برسانیم که این طرح نیز اجرا شد اما انتقادی که وارد است این است که دستگاههای فرهنگی در این زمینه همکاری نکردند و تنها دستگاههایی که ورود کردند دستگاه انتظامی، سپاه و ستاد احیای امر به معروف و دستگاه قضایی بود.
القاصیمهر در پایان خاطرنشان کرد: در ماه مبارک رمضان در استان فارس تاکنون تعداد تذکرات ۹ هزار و ۳۳۸ مورد توسط دستگاههای نظامی و سپاه، خودروها ۱۹۳۱ مورد، تذکر به کسبه ۲۱۶۸، تعهد کتبی از کسبه ۸۵۱ مورد، توقیف خودرو ۸ مورد، ۳۲ مورد پلمپ مغازههای اغذیه فروشی و مجموعاً ۳۶۰ پرونده در رابطه با روزهخواری تاکنون تشکیل شده است که ۳۴۸ قرار بر جلب دادرسی صادر کردهایم و تنها ۵۰ مورد منتهی به منع تعقیب و مابقی منع محکومیت افراد است.
انتهای پیام/