

شنیده ها حاکی است که در جلسه امتحان دانشجویان این دانشگاه، یکی از مراقبین به خاطر وجود شائبه تقلب اقدام به کشیدن چادر از سر یکی از دانشجویان دختر کرده است.
به گزارش پایگاه خبری حجاب به نقل از «خبرگزاری دانشجو»، مدتی است موضوع هتک حرمت دانشجویان چادری به بهانه جلوگیری از تقلب در امتحانات در برخی از دانشگاه های زنجان به صورت ممانعت از حضور و درخواست برداشتن چادر توسط مسئولان برگزاری امتحانات مطرح شده است؛ اما اتفاقی که امروز در جلسه امتحان مرکز آموزش عالی غیرانتفایی صوفی زنجان به بهانه جلوگیری از تقلب افتاد حساسیت ماجرا را بر انگیخت.
شنیده ها حاکی از آن است که در جلسه امتحان دانشجویان این دانشگاه، یکی از مراقبین به خاطر وجود شائبه تقلب اقدام به کشیدن چادر از سر یکی از دانشجویان دختر این دانشگاه می کند که با مقاومت وی مواجه می شود.
اخبار رسیده مؤید این موضوع است که مراقبین دانشگاه با توجه به اعتراض دختران مانتو پوش مبنی بر حمل تقلب توسط دختران چادری اقدام به این عمل غیر اخلاقی کرده اند.
این دانشجوی دختر که بنابر شنیده ها جزو دانشجویان ممتاز دانشگاه به شمار می رود وقتی موضوع را از مسئولان پیگیر می شود به نتیجه ای نمی رسد.
بر اساس گفته های دانشجویان این موسسه آموزشی گاهی اتفاق افتاده است که مسئولان از مراقبین درخواست کرده اند تا در قضیه تقلب دانشجویان سخت گیری به عمل نیاید تا بر تعداد ورودی های این دانشگاه افزوده شود؛ این در حالی است که همین ماجرا در جلسات کنکور سراسری امسال و بخصوص در استان کهکیلویه و بویر احمد هم اتفاق افتاد.
لازم به ذکر است تا سال ۱۳۶۲ هیچ قانونی در مورد حجاب و عفاف به تصویب مجلس شورای اسلامی نرسید و اولین قانونی که در خصوص پوشش زنان، در کشور به تصویب رسید، ماده ١٠٢ قانون تعزیرات مصوب سال ١٣۶٢بود. در این قانون آمده بود: «زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند، به تعزیر تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهند شد».
براساس این قانون، زنانی که در جمهوری اسلامی ایران هستند، اعم از ایرانی و خارجی، مسلمان و غیرمسلمان، مکلف به رعایت حجاب شرعی در انظار عمومی و معابر شدند. تا جایی که دادستان عمومی تهران در بخشی از اطلاعیه خود می نویسد: «به تمام مسئولان در ادارات و سازمان های دولتی و شرکت ها و سایر واحدهای دولتی و خصوصی، اماکن عمومی از قبیل هتل ها، مسافرخانه ها، تالارها و باشگاه های برگزار کننده مجالس جشن عروسی، غذاخوری ها و سایر اماکن عمومی اعلام و ابلاغ می دارد، از تاریخ انتشار این اطلاعیه موظفند از ورود بانوانی که رعایت حجاب و پوشش صحیح اسلامی را نمی کنند، جلوگیری به عمل آورند».
و اما ابلاغیه حراست کل وزارت علوم مبنی بر اینکه با مصادیق بدحجابی و کشف حجاب به صورت جدی و قاطعانه برخورد و تمرد مدیران کمیته های انضباطی دانشگاه ها به حراست کل گزارش شود.
در بند۴/ج آیین نامه کمیته انضباطی وزارت علوم هم آمده:
توهین به شعائر و مقدسات اسلامی یا ملی، ادیان رسمی کشور و یا ارتکاب اعمالی برضد نظام جمهوری اسلامی(مانند تظاهر به روزه خواری، توهین به حجاب، فحاشی، شعارنویسی، پخش اعلامیه و نظایر آن) تخلف محسوب می شود و متخلف، به یکی از تنبیهات مندرج در بندهای ۱ تا ۸ ( به جز بند ۶) آیین نامه محکوم می شود.
از این حرکت مجموعه تحت مدیریت دولتی که داعیه پایبندی به قانون را دارد چه برداشتی می توان کرد؟
انتهای پیام/