

به گزارش پایگاه خبری حجاب ؛ به نقل از سرویس فرهنگی اجتماعی خبرگزاری رسا، دین مبین اسلام به عنوان آخرین دین آسمانی و کاملترینِ ادیان الهی، آموزههایی دارد که طبیعتا تمامی آنها دارای حکمت و مصلحت بوده و برای رشد و تعالی بشر و صلاح او از جانب خداوندی وضع شده که حکمت یکی از […]
به گزارش پایگاه خبری حجاب ؛ به نقل از سرویس فرهنگی اجتماعی خبرگزاری رسا، دین مبین اسلام به عنوان آخرین دین آسمانی و کاملترینِ ادیان الهی، آموزههایی دارد که طبیعتا تمامی آنها دارای حکمت و مصلحت بوده و برای رشد و تعالی بشر و صلاح او از جانب خداوندی وضع شده که حکمت یکی از ویژگیهای بارز اوست. اگر انسان حقیقتاً به حکیم بودن خداوند ایمان داشته باشد، در مقابل اوامر و نواهی او سر تعظیم فرود میآورد و با جان و دل آن را میپذیرد؛ در قبال انجام آن فرامین چون و چرا نمیکند و آن را عملی میسازد؛ چرا که پشتوانه آن، حکمت و علم بینقص و حقیقی است.
بخش وسیعی از دستورات الهی شامل سنت و احادیث نبی اکرم و ائمه اطهار علیهمالسلام است؛ از این رو نباید توقع داشته باشیم که هرگاه سخن از احکام الهی به میان میآید همه در قرآن باشد. اگر قرآن فقط این آیه بود که «اطیعوا الله و اطیعوا الرسول…» برای مدعای ما کفایت میکرد؛ چرا که اطاعت از پیامبر صلی الله علیه و آله، همردیف اطاعت از خداست و خود پیامبر هم بارها و بارها مردم را به اطاعت از اهل بیت فرا خوانده که نمونه روشن آن حدیث ثقلین است.
یکی از آموزههای دینی که در واقع از مسائل اجتماعی اسلام به شمار میآید بحث رعایت حریم محرم و نامحرم است. این بحث از مواردی است که هم در قرآن به آن اشاره شده و هم در روایات آمده است.
انتهای پیام/