کد خبر: 10155
17/10/10 - 9:25 ق.ظ

به گزارش پایگاه خبری حجاب ؛ به نقل ار : ایسنا ” ، مدیر پژوهشی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گفت: در جامعه اسلامی در حالی که ما اجرای یک فریضه دینی امر به معروف و نهی از منکر را داریم که تمام اصول حقوق شهروندی در آن می‌گنجد اما نبود […]

به گزارش پایگاه خبری حجاب ؛ به نقل ار : ایسنا ” ، مدیر پژوهشی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گفت: در جامعه اسلامی در حالی که ما اجرای یک فریضه دینی امر به معروف و نهی از منکر را داریم که تمام اصول حقوق شهروندی در آن می‌گنجد اما نبود انتقاد نقش امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه کم‌رنگ کرده است.

علی اصغر حسینی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: برای توسعه گستره امر به معروف و نهی از منکر در جامعه یکی از مباحث مهم رسانه ای کردن آن است.

وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر مثل نماز یک مبحث فقهی و دینی است که باید مردم را نسبت به آن آگاه کنیم چراکه اکثر مردم امر به معروف و نهی از منکر را فقط در رعایت حجاب اسلامی معنی می‌کنند در حالیکه تمام مباحث اخلاقی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در زیر مجموعه امر به معروف و نهی از منکر می‌گنجد.

حسینی عنوان کرد: ما نمی‌توانیم فریضه امر به معروف و نهی از منکر را محدود به زمان و مکان خاصی کنیم چراکه هیچگاه نمی‌توان یک امر دینی را در قالب یک هفته معرفی کنیم. ما باید در تمام ساعات و لحظات زندگی فردی و اجتماعی خود عامل به امر به معروف و نهی از منکر باشیم چه در محیط خانه و خانواده، یا اداره و محل کار و فضاهای اجتماعی همواره هم به این امر عمل کنیم و هم به آن توصیه کنیم.

مدیر پژوهشی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر اعلام کرد: امروز فریضه امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک واجب فراموش شده از آن یاد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در کشورهای غربی در قالب حقوق شهروندی، اصول اخلاقی و اداری رعایت می‌شود، بیان کرد: در کشورهای غربی جامعه آن‌ها نقادی بوده و منتقد دارند و نسبت به تمام مسائل پایبندی خاصی دارند. در جامعه اسلامی در حالی که ما اجرای یک فریضه دینی امر به معروف و نهی از منکر را داریم که تمام اصول حقوق شهروندی در آن می‌گنجد اما نبود انتقاد نقش امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه کم‌رنگ کرده است .

وی با اشاره به اینکه جامعه ما یک جامعه قانونمند و دیندار است، افزود: شناساندن امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک تکلیف شرعی و قانونی است که با توجه به دینداربودن جامعه، آگاه کردن مردم به اجرای این فریضتین می‌تواند راهگشای رفع بسیاری از مسائل باشد.

مدیر پژوهشی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد: اصحاب رسانه در آگاه سازی مردم و ورود به اجرای امر به معروف و نهی از منکر نقش اساسی دارند.

وی با اعلام اینکه در قرآن بنا بر اصول فقه هرجا فعل امر بیان شده باشد در قالب یک دستور فعلی از سوی خداوند متعال بیان می‌شود، افزود: در سوره لقمان برای امر به معروف و نهی از منکر از فعل امر استفاده شده و این نشان می‌دهد که جزء تکالیف شرعی است و ما باید یگانگی و وحدانیت قانون خدا را قبول کنیم.

حسینی خاطرنشان کرد: در جامعه‌ای که اخلاق‌های زشت، آمار بالای طلاق، فساد اداری، روابط نامشروع و خیانت به همسر وجود داشته باشند، نشان از نقش کمرنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه دارد که باید این امر را بیش از پیش احیا کنیم.

وی یادآور شد: سهم رسانه در بحث منع و محدود کردن منکرات خیلی برجسته است و در سال‌های اخیر با پیگیری حقوق‌های نجومی، رشوه‌خواری و رانتخواری به عنوان مطالبه مردمی از سوی رسانه‌ها زمینه رفع این منکرات در جامعه فراهم شده و به نوعی جامعه نسبت به این امور حساس شده است.

انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شبکه های اجتماعی

     
           

آخرین اخبار

خوراک حجاب نیوز

اگر میخواهید مطالب حجاب نیوز را از دست ندهید، مشترک خوراک حجاب نیوز شوید!

feed32